NIEUWS

Aan alle leden,

ons derde jaar als whiskyclub zit er alweer op! In deze woelige Corona tijden, zijn we er in geslaagd om onze 5 proefavonden (én klakskes avond!) te organiseren.

Ondertussen ligt onze eigen spirit al meer dan een jaar te rijpen en moeten we nog maar 2 jaar wachten om het whisky te mogen noemen. Nooit gedacht dat wachten zo moeilijk zou zijn.

Voor het komende jaar hopen we volledig terug te keren naar normale omstandigheden…..

Onze data liggen reeds vast:
12 mei, 23 juni, 25 augustus, 13 oktober, 8 december en klakskes avond op 12 januari 2023.

Ook de thema’s liggen zo goed als vast:
– een avond waarbij we de wereld van de whisky cocktails gaan verkennen OF een avond op restaurant waarbij we een special whisky menu gaan proeven (uiteraard met bijpassende whisky’s).
– we gaan tevens proberen op een greep uit het Gordon and Macphail gamma te proeven.
– Bert Bruyneel weet het zelf nog niet maar we gaan hem vragen om een avond te vullen met een assortiment van zijn rum, cognac en andere spirits (no whisky!)
– single distillery line-up waarbij we de distillery nog moeten bepalen: voorstellen doen mag gerust
– verjaardags tasting: Ewald wordt 50 dus dachten we eerst enkele whisky’s van 50 jaar oud te voorzien maar helaas is dit niet betaalbaar. Daarom gaan we doen alsof hij 25 jaar wordt en schenken we enkel en alleen whisky’s van 25 jaar oud.

Naast de 10 euro korting op activiteiten als lid en de korting bij Veronique, is er ook de korting op onze eigen whisky als hij wordt gebotteld. Genoeg redenen om het lidmaatschap te verlengen, zou ik zo denken.
Hernieuwing kan door 40 euro te storten op het gekende rekeningnummer BE92 9733 6367 1323 mvv e-mail adres voor nieuwe leden.

hopelijk tot binnenkort,

Didier, Ewald en Kevin

20/02 eerste tasting van dit jaar! Schrijf je tijdig in!

happy ny 2020

Beste leden,

vergeet uw lidmaatschap voor 2022 niet te hernieuwen!

Data tastings 2022:
12 mei, 23 juni, 25 augustus, 13 oktober, 8 december en klakskes avond op 12 januari 2023